top of page

Anbefalinger

Hjertelig takk for godt planlagt og gjennomført tur til Åsgårdstrand. Det var lærerikt å høre deg fortelle om Munch, anekdotene og glimt fra hans liv. Jeg falt for filmen! Det ble en fin opplevelse, god mat og hyggelig stemning, juni 2019

«The 18th Inferno Metal Festival in Oslo 2018 offered legends of Norwegian black metal bands as well as cultural excursions. For the first time, festival participants could enjoy a guided tour to the Norwegian painter Edvard Munch’s sites in Oslo. Black metal fans are a cultural bunch of people, not only interested in metal bands like Satyricon and Napalm Death. Proof was the about 20 participants joining the guided tour offered by Northway – unique tours of Norway.

One of the guests from Norway had never been to the National Gallery in Oslo before. Now he could learn from Edvard Munch specialist and co-owner of Northway, Silvia Leine, about Munch’s life and art in the Edvard Munch room, containing world famous paintings like the Scream, Madonna and Girls on the Bridge.

Northway is a Norwegian travel agency, specializing in small tailor made guided tours (maximum 20 people). Its task is to organize memorable travel experiences for private travelers as well as businesses. The tours are tailor-made according to requirements. A representative from Northway will gladly accompany during the entire tours to ensure quality assurance.

“The huge interest for Edvard Munch’s art during the later years has enticed us to cooperate with some of the foremost specialists on the artist,” says Silvia Leine, looking forward to the opening of the new Edvard Munch museum in Oslo in 2020»

«Tusen takk for en fantastisk lærerik tur til Åsgårdstrand! Det var interessant å få vite mer om mennesket Munch - han var slett ikke slik som jeg trodde. Og så den sterke filmen med den vakre Hanna, det var en utrolig historie. Du har virkelig gjort bra research og satt deg inn i tingene, Silvia. Dette er et godt konsept! Nydelig og delikat anrettet mat var det også! Jeg er glad for at jeg valgte å bli med på turen»

«En meget inspirerende Oslo-tur og en flott dag. Takk til Silvia, som er en suveren formidler med en genuin interesse for Munch - som menneske og kunstner»

 

«En strålende jomfrutur 'I Edvard Munchs fotspor' som jeg var så heldig å få delta på i dag. Buss med behagelige Tom bak rattet og søte Merethe ved sin side sørget de for at turen til Åsgårdstrand gikk trygt. Silvia som grunder for turen og konseptet var strålende, profesjonell og imponerende godt forberedt. Fra en koselig start på Munch's kafe med deilige 'krabbelurer' ble vi loset i Munchs fotspor med lokal guide ned til 'broen' og videre til hans hjem som ble en veldig flott opplevelse og tett på hans liv før vi avsluttet besøket vandrende i Munch gate med den nevnte flinke guiden.
Dal Gjestegård sørget for en meget velsmakende lunsj hvor lokale råvarer var satt i fokus på en fortreffelig måte. Tilbake i Oslo ble vi omvist på Freia Chokoladefabrik med Munch sine 12 bilder kalt 'Freiafrisen' før dagen ble avsluttet på Munchmuseet. Dette var bare en helt fantastisk dag, Silvia og værgudene var også med! Jeg 'heier' på deg videre og anbefaler turen på det varmeste. Tusen takk!»

 

« I Edvard Munchs fotspor-Oslo «: Fin åpning på morgenen med kjempe croissanter og kaffe hos United Bakeries i Paleet, og fin orientering om dagens tur. Meget dyktig guide loset oss gjennom Munchsalen i Nasjonalgalleriet, og deretter hyggelig lunsj på Karlsborg Spiseforretning i Ekebergparken. Alt var lagt til rette for en hyggelig og interessant tur, hvor Silvia hele tiden viste at hun kunne sin Munch – det hele gikk på skinner!»

 

«En flott tur i Munchs fotspor med høydepunkter fra hans kunst»

 

«Opplegget var vellykket og reiselederguiden var fullt på høyden i smått og stort»

 

«Silvia C Leine er lidenskapelig interessert i kunst, og spesielt Edvard Munch. Hun arrangerer kunstopplevelser med Munch som hovedperson. Selskapet hennes Northway AS http://www.northwaytravel.com arrangerer eksklusive turopplevelser. I dag var jeg med på tur her i Oslo. Vi startet opp på Grand Café, og fortsatte til Munchs barndomshjem i Pilestredet. Vi fikk en fantastisk spennende omvisning på Nasjonalgalleriet i Munch-salen. Turen i det kalde, men solrike Oslo fortsatte til Ekebergåsen med lunsj med utsikt over hele Oslo. Her fikk vi historien om SKRIK, og vi fikk høre om det nye Munch-museet. Silvia har mange år i bransjen, og er en unik formidler»
 

Ønsker du å legge igjen en anmeldelse? Vennligst bruk skjema under her:

Takk! Melding er sendt.

bottom of page