I Edvard Munchs fotspor - KRAGERØ

Edvard Munch bodde på Skrubben i Kragerø fra 1909 til 1915. Her opplevde han en av sine mest intenst kreative perioder. Han ble inspirert av menneskene og naturen rundt seg til å skape blant annet hovedverkene Solen og Historien.

 

Vi går i Munchs fotspor og får en to timers guidet tur til ti av Munchs viktigste Kragerømotiver – her vil du få oppleve hvor Munch sto og malte sine berømte bilder. Vandringen går gjennom strøk og gater som man vanligvis ikke oppsøker, og til malerens hjemsted på Skrubben.

 

Vi avslutter turen oppe i heiene bak byen, hvor han malte bl.a. Den gule tømmerstokken.

 

På vei tilbake til Oslo tar vi et opphold i Åsgårdstrand . Her tar vi en rask vandring i Munchs fotspor og går langs sjøen, opp til Munchs hus, langs Edvard Munchs gate til Munchs Kafé, hvor vi spiser middag. Etter middagen tar bussen oss tilbake til Oslo.

 

Dagsturen går fra 08:30 til 19:30 og koster NOK 1.990, - pr. person, som inkluderer transport Oslo – Kragerø – Åsgårdstrand – Oslo i meget komfortabel buss, kort byvandring i Kragerø, lunsj på Kafé Morfar, 2 timers guidet Munch - vandring. I Åsgårdstrand: rask vandring i Munchs fotspor, og middag på Munchs Kafé.

 

Hovedturen slik beskrevet ovenfor er den lengste og kan spesialsys ned til det antall timer eller pris som er ønskelig for din gruppe. Disse turene er forbeholdt forhåndsbestilte turer for grupper på 20 personer. Prisen vil bli justert for mindre eller større grupper enn 20 personer.

For mer informasjon vennligst kontakt Northway AS ved reiseleder Silvia C. Leine

silvia@uniquetours.no

+ 47 45 60 37 56