top of page
Silvia C. Leine

Daglig leder

Northway legger alt til rette for at man kan kombinere private eller arbeidsrelaterte turer i Norge med hyggelige rammer rundt oppholdet. Vi har spesialisert oss på å skreddersy turer for mindre og mellomstore grupper. Vi tilbyr en helhetlig løsning dvs at vi tar oss av planlegging og gjennomføring, kost og losji, transport, aktiviteter, kultur- og naturopplevelser. En medfølgende reiseleder under oppholdet bidrar til å kvalitetssikre hele arrangementet.

 

«I Edvard Munchs fotspor» - turene er en del av Northways reisekonsept, hvor formidling av norsk kulturarv er en av hovedpilarene.

 

Vi er medlem av Norsk Kulturarv, hvis motto er Vern gjennom bruk: våre gjester bidrar således aktivt med å bruke den norske kulturarven i valg av sine turer.

 

Northway jobber innenfor rammen av Geoturisme, definert som ”turisme som ivaretar, forsterker og fremhever et steds lokale egenart – miljø, kultur, estetikk, kulturarv – og som kommer lokalsamfunnet til gode”. Våre gjester er dermed med på å støtte lokalsamfunnet.

Alle bilder av Edvard Munch som er brukt på denne hjemmesiden, krediteres Munchmuseet.

KONTAKT

For mer informasjon, ta kontakt i skjema under:

Takk! Melding er sendt.

bottom of page